Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenDe Workshop van de staalstructuur

Gelaste h-Straal Q235B Gable Frame Steel Structure Building

China Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd certificaten
China Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd certificaten
Mijn goederen kwamen in goede staat vorige maand aan de haven van Algiers, eerlijk, leverancier zijn werkelijk welbeschouwd en werken uiterst nauwgezet, werden alle verbruiksgoederen goed ingepakt, en elk werd delen gemerkt in de juiste positie. Het staalwerk is ook perfect. Ik ben tevreden en wens de volgende samenwerking.

—— Medina

Ik werd zo indruk gemaakt op door één van de ingenieur in uw bedrijf dat met het ontwerpplannen van de redelijke en kostenbesparing voor me om verstrekte na te denken toen mijn laatste bezoek in uw fabriek. Zeker was het belonen en verdiende reis. Tussen haakjes, is het lokale voedsel werkelijk heerlijk. Hoop het volgende bezoek.

—— Anis

Ik ben online Chatten Nu

Gelaste h-Straal Q235B Gable Frame Steel Structure Building

Welded H Beam Q235B Gable Frame Steel Structure Building
Welded H Beam Q235B Gable Frame Steel Structure Building Welded H Beam Q235B Gable Frame Steel Structure Building

Grote Afbeelding :  Gelaste h-Straal Q235B Gable Frame Steel Structure Building

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Sinoacme
Certificering: ISO,SGS
Modelnummer: SWS051

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 200 SQM
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Het laden in containers
Levertijd: 30-45days
Levering vermogen: 100000sqm/month
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Poortkaderstructuur Het vormen zich: H sectiekolom en h-sectiestraal
Verbinding: Boutenverbinding Seismisch: 9 punten
Bekleding: Het blad van de staalkleur Wind: Tot 200km/h
Staalkwaliteit: Q235B en Q355B Het eindigen: Het schilderen
NAAM: De de workshopbouw van het metaalkader

Q235B de bouw van de het staalstructuur van het geveltopkader

 

De bouw van de staalstructuur

 

De bouw van de staalstructuur is een soort de bouw van metaal wordt gemaakt, voor interne steun en externe materiële staalstructuur die hoofdzakelijk wordt gebruikt. De staalkaders worden gebruikt voor horizontale stralen en verticale kolommen, die samen door het lassen procédés of sterke bouten en klinknagels van een scharnier worden voorzien.

 

De horizontale staalstraal wordt ontworpen die de lading te dragen bij zijn ingang wordt geplaatst, terwijl de verticale staalkolom wordt gebruikt om enkele samenpersende die lading te behandelen op het wordt toegepast.

 

Dit is één van de betrouwbaarste structurele vormen omdat het zware ladingen kan weerstaan. Daarom kunnen de staalstructuren niet alleen in gebouwen, maar ook in een verscheidenheid van toepassingen worden gebruikt. Zij kunnen ook worden gebruikt om bruggen en andere infrastructuur, zoals luchthaventerminals en fabrieken te bouwen.

 

De verschillende grootte van staalprofielen wordt gebruikt in de gebouwen van de staalstructuur, en deze staalprofielen kunnen worden koudgewalst of warmgewalst.

 

Hoofddelen van de staalstructuren en de technische parameters:

 

Het hoofdsysteem van het Staalkader
Hoofdstructuur H het sectiestaal Q345, alkydhars het schilderen, twee het primaire schilderen, twee eindigt schilderend.
Dakpurlin Gegalvaniseerd XZ160*60*20*2.5,
Muurpurlin Gegalvaniseerd XZ160*60*20*2.5,
Intensieve bout Rang 10,9
De bout van de draaigesp M20+2, staal Q235, verwerking
Ankerbout M24, staal Q235, verwerking
Gewone bout Gegalvaniseerde bout M20
Gewone bout Gegalvaniseerde bout M12
Steunnoot Gegalvaniseerde bout M12
Vastbindend Systeem
Dwarssteun Φ20 om staalbar Q235, verwerk en schilderde (alkydhars die schilderen)
Hoeksteun L50*5 hoekstaal Q235, proces en geschilderd (alkydhars die schilderen)
Kolom het vastbinden Φ25 om staalbar Q235, verwerk en schilderde (alkydhars die schilderen)
Verbindingsstang Φ127*3 staalpijp Q235, proces en geschilderd (alkydhars die schilderen)
Beslagsteun Φ32*2.5, Φ12 om staalbar Q235, proces en geschilderd (alkydhars die schilderen)
Muur & Daksysteem
Dakpaneel Golfstaalplaat of sandwichpaneel (EPS/fiber-glas/rots wool/PU)
Muurpaneel Golfstaalplaat of sandwichpaneel (EPS/fiber-glas/rots wool/PU)
Randdekking 0.4mm kleurenplaat, hoek Alu.
Montage & toebehoren Spijkers, lijm enz.
Unpoweredventilator Diameter Φ600, roestvrij staal
De band van de hemelverlichting 1.2mm FRP, dubbele laag
Schuifdeur de deur van het sandwichpaneel
Het systeem van de dakdrainage
Goot 0.5mm de plaat van het kleurenstaal
Rainspoutpijpen Φ110 pvc-pijp

 

Staalframetype

 

De klanten kunnen diverse staalkaders kiezen. Hier zijn sommige die producten in de markt worden verkocht:

 

Spanwijdtekader

 

Lange tijd, is het gapless kader één van de betrouwbaarste kaders in de bouwnijverheid gebleken te zijn toe te schrijven aan zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en sterkte. Zij zijn ook economisch om te installeren, wat is waarom de mensen met strakke begrotingen het gewoonlijk verkiezen.

 

Dit type van staalkader kan zonder interne steun worden gebruikt en is zeer geschikt voor grotere en bredere gebieden zoals pakhuizen en fabrieken. Om het even welk type van de bouw of opslag faciliteit kan van het gebruik van duidelijke spanwijdtekaders profiteren.

 

Het is ook universeel omdat het kan worden verdeeld om gebruikers aan behoeften te voldoen. Er zijn geen load-bearing muren om na te denken, zodat kan de lay-out van de ruimte worden herschikt zoals nodig.

 

Modulair kader

 

Dit verschilt van het duidelijke kader in zoverre dat het een interne cilinder heeft die extra steun aan de structuur verleent. Omdat het helpt om de lading gelijk te verdelen, kan het de bouwer heel wat geld op de stichting en het structurele kader besparen. Voor grotere en bredere gebouwen, vooral die met een breedte van meer dan 80 ', wordt het modulaire kader beschouwd als een goede keus.

 

Monoclien kader

 

Aangezien de hoogte eaves van de zijgevels hoger is dan de rest van het gebouw, veroorzaakt het een het hellen effect dat zich van de voorzijde tot de rug uitbreidt. De bouwers kunnen het volgens hun voorkeur steil maken. Het wordt gewoonlijk gebruikt in bureaus, winkelcomplexxen en kleine pakhuizen. Het heeft ook kolommen zoals een modulair kader. Dit kader kan voor kleine en middelgrote gebouwen worden gebruikt. Het geneigde ontwerp van de dakstructuur maakt tot het ook mooiere blik.

 

Het geadviseerde lezen:

 

Wat is het type van het systeem van het structureel staalkader?

 

Staal de bouwframetype

 

De drie gemeenschappelijkste types van staalstructuren

 

Voordelen en nadelen van de structuur van het staalkader

 

Er zijn vele redenen waarom u een structuur van het staalkader kiest. Eerst, is het zeer sterk en veelzijdig. Het kan worden gebruikt om kleinere gebouwen te bouwen, maar het kan ook in een bredere, bredere ruimte, zoals een pakhuis worden gebruikt. Het is milieuvriendelijker omdat het staal oud kan duren en kan worden vervaardigd. U kunt gebouwen bouwen zonder materialen zoals hout te kopen. Het is meer betaalbaar en gemakkelijk te installeren, wat onderbreking voor vele bedrijven vermindert.

 

Één van de nadelen van de structuur van het staalkader is zijn hoog warmtegeleidingsvermogen. Het staal is een goede leider van hitte, zo in de zomer, tenzij het gebouw geïsoleerd is, staal wordt zeer heet. Wanneer het gebruiken van het staal van geringe kwaliteit, is het staal ook naar voren gebogen aan corrosie.

 

Staalstructuur de bouwontwerp

 

Er zijn drie basisstaalstructuur de bouwontwerpen en methodes om te kiezen van. De eerste is een eenvoudige ontwerpstructuur. Dit is het meest fundamentele en traditionele ontwerp van staalstructuur, en die het is ook het ontwerp algemeen door het bedrijf wordt gebruikt. Dit type van ontwerp is het beste in zich het verzetten van tegen zijladingen. Één of andere vorm van steun wordt gebruikt om grotere stabiliteit en anti-schok te verstrekken. Een concrete kern kan aan gebouwen met meerdere verdiepingen worden toegevoegd.

 

Wanneer het bouw van een eenvoudige structuur van het ontwerpstaal, moet de contractant van de gemeenschappelijke reactie bewust worden gemaakt. Aangezien de verbinding de verbinding is die de structuur op zijn plaats houdt, moet het maximumsteun verlenen.

 

Een ander type van ontwerp wordt genoemd ononderbroken ontwerp. In dit type van ontwerp, wordt de verbinding gemaakt stijver, zodat het ogenblik wordt overgebracht naar de component op een evenwichtige manier. De kaderacties zoals kolom en straal het buigen zijn acties die voor stabiliteit aan het kader zorgen en het schudden verhinderen. In dit type van ontwerp, worden de computerprogramma's en de software gewoonlijk gebruikt aan opstelling het ontwerp omdat het gewoonlijk ingewikkelder is.

 

Het derde type is semi-continuous ontwerp. Dit is het meest complexe type van ontwerp omdat het de gezamenlijke reactie van de structuur kan realistischer vertegenwoordigen. Het vereist geavanceerde computerprogramma's om het verbindingsgedrag te bepalen.

 

Contactgegevens
Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)