Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd

China Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd certificaten
China Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd certificaten
Mijn goederen kwamen in goede staat vorige maand aan de haven van Algiers, eerlijk, leverancier zijn werkelijk welbeschouwd en werken uiterst nauwgezet, werden alle verbruiksgoederen goed ingepakt, en elk werd delen gemerkt in de juiste positie. Het staalwerk is ook perfect. Ik ben tevreden en wens de volgende samenwerking.

—— Medina

Ik werd zo indruk gemaakt op door één van de ingenieur in uw bedrijf dat met het ontwerpplannen van de redelijke en kostenbesparing voor me om verstrekte na te denken toen mijn laatste bezoek in uw fabriek. Zeker was het belonen en verdiende reis. Tussen haakjes, is het lokale voedsel werkelijk heerlijk. Hoop het volgende bezoek.

—— Anis

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd

1
Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd
verwerkingsworkshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Sinoacme
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 45000000-50000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 30% - 40%

Co. van de het Staalstructuur van Shandongsinoacme, Ltd dat in het jaar 2004 wordt gevestigd, dat in Shandong wordt gevestigd - één van de ontwikkelde provincie in China. Na 15 jaar duurzame ontwikkelings, is Sinoacme één grote moderne onderneming geworden die zich specialiseert in de het ontwerpen, de vervaardiging, het uitvoeren en techniekinstallatie op gevarieerde soorten de projecten van de staalstructuur.

 

Sinoacme heeft het gebied van de rond 130.000 vierkante metersinstallatie met 6 geavanceerde productielijnen voor staalvervaardiging. Het verschillende soort structureel staaldelen zoals gelaste h-stralen (kolommen), de dwars gestalte gegeven kolommen, de roosterstralen (kolommen) worden, vakje de kolommen, c-sectiepurlin, z-sectiepurlin, de delen van de staalpijp, de speciale gestalte gegeven componenten enz. veroorzaakt door meer dan 200 ervaren arbeiders met een jaarlijkse productiecapaciteit van 70.000 metrische tonnen. Sinoacme heeft ook een professioneel technisch team van meer dan 40 ervaren ingenieurs die met het architectuurontwerp, structureel ontwerp, de codes van overheden, enz. voor markten overzee vertrouwd zijn. Kan het technische team van Sinoacme helpen om de structuren van lichte staalkaders met puntgevel, commerciële gebouwen, industriële platforms, pijpbundel & ruimtekaders, de galerijen van de aardoliepijp en schraagstructuur voor steenkooltransportbanden te ontwerpen.

 

Sinoacme heeft het ISO9001-certificaat van het kwaliteitsbeheersysteem en milieu het beheersysteemcertificaat van ISO14001 verworven. Met inherente eerlijkheid en het doel van creeer één internationaal bekend merk, heeft Sinoacme klanten van over de hele wereld aangetrokken en onze producten zijn verscheept aan meer dan 60 landen in Noordelijk Azië, Midden-Oosten, Afrika, Australië en Latijns Amerika.

Contactgegevens
Shandong Sinoacme Steel Structure Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Frank Wong

Tel.: 86-13280898189

Fax: 86-532-5557-9095

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)